De Blend Utrecht

Home / Projecten / De Blend Utrecht

De Blend Utrecht

In het voormalig hoofdkantoor van Douwe Egberts aan de Vleutensevaart hebben wij drie verdiepingen omgebouwd tot short-stay appartementen, maar liefst 73 stuks met elk hun eigen keuken, badkamer en meterkast. Omdat het voorheen een kantoorpand was, moest de gehele installatie hiervoor compleet vernieuwd worden. Op de eerste en vijfde verdieping zijn kantoren gebleven. Die verbouwing was minder ingrijpend, omdat het al een kantoorpand was. Hier hebben we voor verduurzaming ledverlichting in combinatie met sensoren toegepast. Ook hebben we het datanetwerk aangelegd. Op de begane grond is er een restaurant gevestigd. Hier hebben we een compleet elektrische bedrijfskeuken gerealiseerd en ook de alarminstallatie aangebracht

Informatie

Utrecht

2019-02-21

Project afbeeldingen

Gerelateerde projecten